Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
  • GooglePlus
  • Linkedin
(033) 692 703

Profil kompanije

Hydro Control d.o.o. osnovana je početkom 2015. godine kao neovisna i tržišno-orijentirana kompanija sa sjedištem u Sarajevu, Bosna i Hercegovina.

Glavne djelatnosti kompanije Hydro Control d.o.o. su projektovanje, konsultovanje, hidraulički inženjering, izrada studija izvodljivosti i tehničke dokumentacije iz oblasti voda, a sve u skladu s modernim europskim i svjetskim standardima.

Koncept razvoja kompanije Hydro Control d.o.o. usmjeren je ka suradnji sa specijaliziranim proizvođačima hidro opreme, međunarodno poznatih po svojoj kvaliteti, profesionalnosti i inovacijama.

Cilj nam je identificirati pozitivne trendove iz oblasti hidrotehnike i stvoriti trajna rješenja za ekološke izazove u skladu s potražnjom tržišta i najboljim praksama. Svaki zaposlenik igra značajnu ulogu u nastojanju da sve društvene zajednice imaju pristup čistoj vodi i prirodnim resursima. Stoga kompanija nastoji da ojača inženjerske i tehničke mogućnosti u svim područjima naših usluga, s posebnom pažnjom na ekološke i društvene zahtjeve.

Vizija kompanije

Uz porast broja stanovnika i rizike klimatskih promijena, projektovanje i upravljanje vodnom infrastrukturom postaje sve složenije. Složeni izazovi zahtijevaju orginalna, ali i pažljivo razmatrana rješenja. Potrebno je imati istinski uravnotežen pristup održivom upravljanju vodama.

Hydro Control d.o.o. je nezavisna kompanija projektanata, planera, inženjera, konsultanata i tehničkih stručnjaka koji rade na svim aspektima današnje izgradnje vodnih infrastruktura. Svi zajedno pomažemo našim klijentima da riješe svoje kompleksne izazove - pretvarajući ideje u opipljivu stvarnost i time oblikujemo bolji svijet za sve nas. Kroz naš širok spektar rada, cijenimo potrebe svih zainteresiranih strana, bez obzira na veličinu projekta.

Hydro Control je uvijek u potrazi za novim osobljem i prošitenjem na nova tržišta. Najveću vrijednost stavljamo na timski rad i uzajamno poštovanje među našim zaposlenicima i našim klijentima. Naš uspjeh je rezultat marljivog rada kao tima kako bi izvršili kvalitetan posao, ali  i održali dugoročnu perspektivu i naš integritet uprkos svakodnevnim pritiscima.

Vrijednost naših usluga proizlazi iz naše opredijeljenosti da dosljedno pružamo kvalitetne usluge unutar ograničenja klijenta, kako vremenskog tako i finansijskog. Mi kontinuirano nadograđujemo naša znanja i vještine kako bismo zadovoljili individualne potrebe klijenata i mogućnosti tržišta.

„Bogatstvo je u idejama, a ne u stvarima.“   (anonimini autor)

 

Naši partneri

Naši klijenti imaju povjerenja u naš rad na svim projektima koji se tiču vodne infrastrukture, a mi i dalje nastavljamo raditi s akademskim, institucionalnim i komercijalnim partnerima, organizujući adekvatne radionice ili seminare, kao važan segment naših usluga.